Стартиращи компании търсят нови членове на екипите си

Събитието щe се проведе на 16 април в споделеното работно пространство Betahaus

Стартиращи компании търсят нови членове на екипите си

Стартиращи компании търсят нови членове, които да станат част от екипите им. Стартъпи ще представят свободните си позиции на събитието startup job fair, което предстои на 25 март в споделеното работно пространство Betahaus.

Тази година събитието, което среща стартиращи компании с хора, които да се присъединят към екипа им има и тема - ‘the future of getting a job’. Част от програмата през деня ще включва презентации на компании, които ще представят някои от новите и по-ефективни методи за кандидатстване за работа и размяна на контакти.

Събитието се провежда за четвърти път и е безплатно, но изисква регистрация за всички посетители, които искат да се запознаят с работата на стартиращите компании, търсещи си нови членове на екипите си. Участието на компаниите е платено, те могат да избират между два пакета - basic и pro, но организаторите си запазват правото да отказват на компании, които не отговарят на условията на събитието.

Startup Job Fair е насочен към компании, които имат на първо място висок потенциал за растеж и изграждат изцяло нов продукт или услуга с цел да разрешат съществуващ проблем по иновативен начин. Сред критериите за участие е компаниите да са създадани и натрупали опит в последните 5 години.

Посетителите на всички издания до момента са над 1100 човека, а обявените от компаниите отворени позиции 210 - както работни, така и стажантски. До момента в startup job fair vol.4 се включват компании като Uber, TriplePro, Dronamics, TaxiMe, Melissa Climate, Transmetrics, Virtual Open System, Escreo и други.

Коментари: 0