StartUP Conference среща предприемачи със студенти в Американския университет в България

България. Форумът, организиран от StartUP@Blagoevgrad, ще се проведе за шеста поредна година на 25 и 26 март

StartUP Conference среща предприемачи със студенти в Американския университет в България

Предприемачи, мениджъри на утвърдени компании и бизнес лидери ще бъдат лектори в тазгодишното издание на StartUP Conference в Американския университет в България. Форумът, организиран от StartUP@Blagoevgrad, ще се проведе за шеста поредна година на 25 и 26 март в университетски комплекс „Скаптопара“ на Американския университет в България.

Събитието има за цел да срещне предприемачи, инвеститори и утвърдени бизнес лидери с млади ентусиасти, които да получат ценни съвети за това как да развият своите бизнес идеи и да ги реализират успешно. По време на конференцията студентите на Американския университет в България и всички присъстващи ще имат възможност да общуват с лекторите и да споделят с тях своите вдъхновяващи идеи за стартиране на собствен бизнес.

В тазгодишното издание на форума участие като лектори ще вземат утвърдени в своята сфера професионалисти като Данаил Арапкюлиев, Business Operations Manager в българския клон на френската IT компания Proxiad, Юли Тонкин, основател на най-голямото събитие за личностно развитие в България „Несеминарът“, Никола Янев, президент на Startup компанията Start It Smart, Владимир Карамазов, основател на продуцентската компания Three Bears Entertainment, Леона Асланова, основател на първата специализирана агенция за иновации в България Innovation Explorer, Симеон Прусийски, зам.-председател на фондация StartUp, Борис Христов, основател на 356labs, и Николай Нейков съосновател на Sofia Debate Association.

Всички лектори ще представят своите компании и ще споделят опита си в успешното стартиране и управление на собствен бизнес, като ще дадат насоки и съвети за развитие на младите предприемачи.  Присъстващите на събитието ще могат да се включат в интерактивни уъркшопи, където под ръководството на професионалистите ще упражнят практически тактики за създаване и промотиране на бизнес идеи.

Достъпът за участие в тазгодишното издание на конференцията е свободен. Всеки, който желае да се присъедини към събитието, може да заяви това онлайн. Основен партньор на събитието е Американският университет в България. Екипът на StartUP@Blagoevgrad е съставен изцяло от студенти, които вярват, че развитието на младите хора е ключово за по-доброто бъдеще на България.

Коментари: 0