100 стажанти търси за лятото \"Виваком\"

Те ще бъдат назначени за 3 месеца срещу заплащане, обявиха от компанията

100 стажанти търси за лятото \
340 ~ 1 мин. четене

100 свободни стажантски позиции открива VIVACOM през лятото на 2015 г. Всички младежи ще бъдат наети за период от три месеца. Телекомът ще проведе най-мащабната програма за летен стаж в страната за 12-та поредна година под надслов “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“. През 2014 година близо 40% от стажантите са назначени на постоянна работа в компанията в различни дирекции.

Като част от лятната програма участниците в нея ще получат конкурентно заплащане и социални придобивки, ще участват в специфични обучения и ще имат възможност да подкрепят социална кауза, демонстрирайки отговорност и загриженост. Успешно завършилите програмата ще получат препоръки и сертификати, които да им послужат за висок старт в кариерата пред бъдещи работодатели.

Кандидатстването започва от 10.03.2015 г. и продължава до 30.04.2015 г. Всички желаещи могат да подадат CV и мотивационно писмо на www.vivacom.bg или като кандидатстват чрез официалната фейсбук страница на www.facebook.com/VIVACOM по обявените позиции.

Програмата “VIVAJUMP, висок старт за твоята кариера“ ще бъде представена и в Националния дворец на културата на 10 и 11 март 2015 г. 
Коментари: 0