Места за 400 стажанти в програмата на УниКредит

Стажовете ще са платени, за срок от 3 месеца с възможност за удължаване до 6 месеца

Места за 400 стажанти в програмата на УниКредит
4073 ~ 1 мин. четене

УниКредит Булбанк дава шанс на над 400 талантливи студенти и млади професионалисти да започнат своята кариера чрез Стажантска програма 2015. Тя се провежда за девета поредна година, като от 2007 г. до момента над 2000 стажанти са направили първите стъпки в своята кариера с УниКредит Булбанк. През миналата година 22% от стажантите останаха на работа в банката.

През 2015 г. бъдещите стажанти могат да избират от позиции както в УниКредит Булбанк, така и в дружествата УниКредит Лизинг, УниКредит Факторинг и УниКредит Кънсюмър Файненсинг. В банката възможностите за стаж са в клоновата мрежа в цялата страна или в централата в следните области: Банкиране на дребно; Финансови пазари и инвестиционно посредничество; Корпоративно и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска и Необслужвани кредити; Банкова сигурност; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Център за контакт с клиенти.

Стажът е с първоначална продължителност 3 месеца, като в зависимост от желанието на стажанта и възможността на банката, може да бъде продължен до 6 месеца. Стажантите получават месечно възнаграждение. За участниците в програмата, на които се налага да съчетават ангажираността си в банката и ходенето на лекции, банката предлага гъвкаво работно време.  

Кандидатите за стаж могат да кандидатстват на сайта на УниКредит Булбанк www.unicreditbulbank.bg или да изпратят автобиография и мотивационно писмо на jobs@unicreditgroup.bg със заглавие internship, като крайният срок за подаване на документи е минимум един месец преди желаната дата за започване на стажа.

Коментари: 0