Светлин Наков и Марина Стефанова лектори на \"Бизнес буря\"

Форумът ще се проведе на 8 септември в София

Светлин Наков и Марина Стефанова лектори на \
Светлин Наков, основател на СофтУни, и Марина Стефанова от Експерт по КСО при Глобалният Договор на ООН ще са първите лектори на Форума на бизнес експертите, който ще се проведе по време на "Бизнес буря" (Business Storm).

На 8 септември в София за първи път ще се проведе откриващото издание на Бизнес Буря - серия от интерактивни и уникални по рода си бизнес събития, които ще бъдат провеждани в различни столици от цяла Европа и ще обединяват в себе си Специализирани Бизнес Обучения, Емоционални и Интерактивни Преживявания, Форум на Бизнес Експерти, Уъркшоп-Коктейл а също така и Революционни Идеи с цел да бъдат адресирани актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво.

Събитието е предназначено за директори на компании, лидери на екипи, ръководители на фирми, собственици на бизнеси, предприемачи, обществени лидери, мениджъри и професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат е посветен на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации.

По време на събитието ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. Събитието има за цел да превърне смелите идеи, интерактивни бизнес преживявания и продуктивни резултатати в реалност, вместо да ги предаде като поредният монолог в лекционен формат.

Международният Лектор и Executive Coach, Саймън Бъкнал, който идва за изданието специално от Лондон, ще бъде гост тренер за първата Бизнес Буря. Той ще проведе 4 Интерактивни Мастър Обучения, които е реализирал многократно в различни страни по света, а именно:  The Red Hod Elevator Pitch (как да защитаваме и представяме инвестиционните си идеи и и проекти), Public Speaking Masterity (Всяка история която искате да ви носи пари и успех, трябва да вдъхновява, удивява и завладява хората), Business Storytelling (как да изстреляме бизнеса си до нови висоти със силно въздействаща бизнес история. Маркетинг, Продажби, Преговори – всичко в едно), Communication Secrets (как да даваме живот на идеите, проектите и екипите си чрез правилната комуникация от всякакъв характер).

Скоро ще бъдат разкрити и останалите специални гости, експерти в различни бизнес области, които ще вземат участие в Интерактивния Бизнес Форум.


Събитието ще съчетае в себе си цялостната концeпция на една „буря“ и ще стимулира сетивата на участниците през призмата на различни интеркативни/бизнес преживявания, с цел да ги предизвика под различна форма и да достигне до максимални нива на полезен резултат след края на събитието.

Към момента проектът е подкрепен от редица бизнес и предприемачески организации, медии, асоциации, клубове, компании, фирми, НПО и сдружения, както в България така и в чужбина. Медийни партньори са списание "Икономика" и Economic.bg.

Детайли за събитието може да намерите на неговия сайт, а билетите си може да резервирате тук.

Коментари: 0