Търсят се готвачи за работа в Англия

Заплащането започва от 7,50 паунда на час

Търсят се готвачи за работа в Англия

Стара семейна компания с традиции в хотелиерството и ресторантьорството Hall & Woodhouse Ltd  за поредна година търси български готвачи за работа в Южна Англия. Предлагат се работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост.

Основните изисквания към кандидатите са да имат опит като готвачи или придобита професионална квалификация в тази област и добър английски език.

На одобрените лица се предлага настаняване, за което те заплащат само дължимата местна такса, вътрешно обучение, работа в сплотен екип, отстъпка при хранене в ресторанта /50% през работни часове и 25% в останалото време/ и възстановяване на половината от пътните разходи, при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час, с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на заплащането.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю. Работодателят ще проведе интервюта с тях, както следва:

- на 04 октомври в гр. Варна

- на 05 октомври в гр. Бургас

- на 07 октомври в гр. Пловдив. 

Заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg с посочване на позицията, за която кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 30.09.2016 г.

Повече информация кандидатите могат да получат на тел. 032/960128; 0882 825 004.

Коментари: 0