9-те най-високоплатени модели на Victoria's Secret

Годишното модно шоу на марката за бельо е най-престижното участие за всеки професионален модел

9-те най-високоплатени модели на Victoria's Secret

Снимка: Wikipedia

22209 ~ 3 мин. четене

Годишното модно шоу на марката за бельо Victoria's Secret е най-престижното участие за всеки професионален модел. Наричат ги „ангелите”, защото дефилират с крила от пера. Те са най-популярните и добре платени модели в света. Миналата година 51 модела успяват да се класират за участие в шоуто, а едва 14 носят титлата „Ангелите на Victoria's Secret” – посланици на марката, които пътуват по света, промотирайки колекциите през годината.

Последните два модела с крилете на бранда са Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, пише „Бизнесинсайдър”.

Вижте кои са 9-те красиви дами, които са най-високоплатените ангели на Victoria's Secret. Посочените суми са доходите им не само от марката, но и от други договори и участия.

9. Тейлър Хил – 4 млн. долара

21-годишната манекенка от Колорадо, САЩ, и звезда от корицата на Vogue става лице на една от кампаниите на марката през лятото на 2016 г. От тогава броят на последователите й в Instagram се е удвоил и сега са 8,3 милиона души.

Хил участва за първи път в шоу на Victoria's Secret през 2014 г. и година по-късно става „ангел” на марката.

8. Жасмин Тукс – 4 млн. долара

25-годишната калифорнийка получава своите „ангелски крила” през 2015 г., а участва в шоу програмите на марката от 2012 г.

7. Лили Олдридж – 4 млн. долара

Роденият в Лос Анджелис модел участва в първото си шоу на Victoria's Secret през 2009 г. и става „ангел” на следващата година. Любимото място на 30-годишната красавица е домът й в Нашвил, Тенеси, според профила й в сайта на компанията. Лили има над 5 милиона последователи в Instagram.

6. Джоан Смолс – 4.5 млн. долара

Пуерториканката е модел-говорител на Estée Lauder  и е първата латино дама, подписала с този бранд договор за световна кампания. 28-годишната красавица участва за първи път в шоу на Victoria's Secret през 2011 г. и оттогава е участвала в още 5. Нетното й богатство се изчислява на 16 млн. долара, според „Дейи мейл”. Има 2,2 млн. последователи в Instagram.

5. Алесандра Амброзио – 5 млн. долара

Амброзио е „ветеран” по участия в шоуто на Victoria's Secret – от 2004 г. „Дейли мейл” оценява богатството на 36-годишната манекенка на 60 млн. долара. Тя има 8,5 милиона последователи в Instagram. Казва, че любимите места, на които обича да ходи, са Бали и бразилският град Флорианополис, известен като място за партита.

4. Лиу Уен – 7 млн. долара

Първият супермодел от Китай има богатство от 35 млн. долара, според „Дейли мейл”. През 2009 г. тя става и първият азиатски модел, който участва в ангелското шоу. Има 2,8 млн. последователи в Instagram.

3. Джиджи Хадид – 9 млн. долара

21-годишната Джиджи е най-голямата от сестрите супермодели от фамилията Хадид. Тя има над 34 милиона последователи в Instagram.

Първото й шоу за Victoria's Secret е през 2015 г., а през 2016 г. става Модел на годината на читателите на сайта models.com.

2. Кендъл Дженър – 10 млн. долара

20-годишната Дженър, част от светския клан Кардашиян-Дженър, е третият най-високоплатен модел в света ,според сп. „Форбс” и вторият сред тези, дефилиращи за Victoria's Secret (от 2015 г. дефилира за марката). Има внушителните 81 милиона последователи в социалната мрежа Instagram. Тя също е посланик на марката Estée Lauder.

1. Адриана Лима – 10.5 млн. долара

Горещата бразилка е най-дълго служилият „ангел” на Victoria's Secret Angel. Тя участва в първото си шоу на марката през 1999 г. Според „Дейли мейл” състоянието й се изчислява на 75 млн. долара. 35-годишната световноизвестна манекенка има 10,8 млн. последователи в Instagram.

Коментари: 0