\"Телелинк\" подкрепя майсторски клас за анализ на данни в Американския университет

Компанията предоставя възможност за безплатно участие на петима ученици и студенти с кампанията #DataIsTheNewOil

\
Американският университет в България организира двудневен майсторски клас за анализ на данни. Data Science Master Class ще се проведе в Elieff Center, София, на 23-24 март и представлява цялостен курс, предназначен да разясни в детайл същината на големите данни, науката за данните и машинното обучение (big data, data science и machine learning). Инициативата се реализира с подкрепата на Telelink, Opremedia и Data Science Society. 

Първият ден от майсторския клас е насочен към хора с бизнес интереси, които се интересуват или работят в областта. Темите през втория ден ще са от полза за ИТ професионалисти, които имат интерес да придобият практически опит в тази сфера. Лектор ще бъде Северино Мерегали, професор по информационни системи в Училището по мениджмънт на SDA Bocconi.

Телелинк дава възможност и на петима ученици от 12 клас или студенти да си осигурят безплатно участие в майсторския клас, като попълнят регистрационната форма за участие в срок до 16 март. В рамките на кампания, наречена #DataIsTheNewOil, петимата участници, дали най-интересен отговор на въпроса „Защо според Вас данните са по-ценни от нефта“, ще бъдат включени в двудневния курс. 

Той ще им даде възможност да се докоснат до ценностите на обучението в институции от ранга на SDA Bocconi, шестото най-добро бизнес училище в света, и АУБ, който е на първо място от университетите за бизнес администрация у нас.  Телелинк кани желаещите да се регистрират и да дадат отговора си тук до 16 март- http://bit.ly/2BLcaqY, а повече за самия курс вижте тук - http://bit.ly/2FmXT2S. 
Коментари: 0