Топ експерти по киберсигурност идват у нас за InfoSec SEE 2020

Събитието ще протече в два формата – дигитален и физически

Топ експерти по киберсигурност идват у нас за InfoSec SEE 2020

Снимка: InfoSec

956 ~ 2 мин. четене

Топ експерти от цял свят, сред които именитият Майк Харт от FireEye, ще се съберат на 12-ото издание на конференцията за киберсигурност InfoSec 2020 SEE в България. Тазгодишното събитие ще се проведе на 8 и 9 октомври в хотел Риу Правец Голф&Спа, като ще протече в два формата – дигитален и физически, уточняват организаторите от КОМПЮТЪР 2000 България.

Международни и български лектори, доказали се предприемачи, специалисти, собственици на бизнес, директори на компании и експерти в областта на информационната сигурност ще дискутират проблемите на киберсигурността. Очакват се над 25 лектори, сред които са Майк Харт – вицепрезидент на FireEye за CEE, Михал Островски – регионален директор на FireEye за CEE, Тим Лиу – един от основателите и собственик на Hillstone Networks, лидери от Micro Focus, Forcepoint, Netwrix и др.

Ефективността на вашата (информационна) сигурност осмисля инвестициите ви”, гласи основната теза на Майк Харт. 

Американската компания FireEye, от която той е част, в последните години неизменно бива избирана за топ доставчик на решения за киберсигурност от Cybersecurity Excellence Awards. Харт ще открие панела с прогнозите на водещите световни компании, гости на форума, фокусирайки се върху рационалната страна на инвестициите в IT. 

Конференцията InfoSec се провежда с подкрепата на Държавна агенция „Електронно управление” и ще бъде открита от д-р Красимир Симонски, заместник-председател на ДАЕУ.

„InfoSec не е стандартна конференция, а събитие, в което участват експерти на световно ниво; място, където организациите могат да учат безплатно, да общуват и обменят опит по най-актуалните проблеми на киберсигурността”, разказа Анелия Костадинова, управител на КОМПЮТЪР 2000 България.

На InfoSec 2020 SEE ще бъдат представени решения на FireEye, Micro Focus, SolarWinds, Radware, Netwrix, Hillstone Networks, MailStore, Forcepoint, Bitdefender, GBS и ICE by Squalio в презентационни панели. Конференцията включва над 15 обучения, уъркшопи, сесии с интерактивно съдържание, демонстрации на живо на технологични решения, практически упражнения, дискусионен панел, двудневен нетуъркинг, гала вечер с награждаване на партньори и проекти за България и региона, тест драйв с Jeep и Mitsubishi.

Конференцията е напълно безплатна за всички участници. Едновременно с това ще се излъчва на живо за регистриралите се онлайн. Участниците могат да избират дали да останат за Гала вечерята с наградите за партньори и да нощуват в Риу Правец, или да си тръгнат и на другия ден да се включат отново, като е осигурен безплатен транспорт през двата дни от София до Правец и обратно.

Подкрепи Economic.bg