Тръгна стажантската програма и на \"Теленор\"

Кандидати се набират до края на април

Тръгна стажантската програма и на \
4184 ~ 1 мин. четене
Теленор откри ежегодната си Стажантска програма по време на изложението „Национални дни на кариерата“, което се проведе в Националния дворец на културата в София. Като част от инициативата, Теленор дава възможност на студенти от различни университети в страната да натрупат професионален опит в сферата на телекомуникациите. 

Срокът за кандидатстване е 30 април 2015 г. 

Тази година компанията набира стажанти в следните професионални области: „Регулации“, „Маркетинг“, „Финанси“, „Радио и телекомуникации“, „Връзки с обществеността“, „Обслужване на клиенти“, „Човешки ресурси и администрация“ и „Информационни технологии“. 

Кандидатите трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на имейл адрес: traineeship@telenor.bg. 

Стажантската програма ще стартира в началото на месец юли. Стажът в компанията е платен, като продължителността му е два месеца. 

По време на работата си в Теленор, стажантите ще имат шанс да усвоят практически умения в съответната област, както и да разработят собствени проекти под ръководството на персонални наставници. Всички участници ще се включат в обучение по презентационни умения и в специална въвеждаща програма, която ще ги запознае със структурата на компанията, както и с нейната корпоративна култура, мисия и ценности. 

Стажантската програма, която се провежда за дванадесета поредна година, е сред най-успешните младежки инициативи на Теленор. До момента в нея са участвали повече от 400 студенти от български и чуждестранни университети, като близо една трета от тях впоследствие са започвали работа в компанията. 

От старта на програмата през 2004 г., телекомът е инвестирал повече от един милион лева в развитието и подкрепата на младите таланти в България.
Коментари: 0