\"Трябва ли да веят като байрак всяка жена, минала през живота ми\"

Бойко Борисов, премиер на България

Цитат на деня:

\
"Трябва ли всяка жена, преминала през моя живот, след това да я веят като байрак и да обясняват, че трябва да я проверят?", попита премиерът Бойко Борисов, който се опита да обясни защо ГЕРБ предлага да отпадне давността за престъпления по време на приватизацията.

По думите му предложението е насочено към длъжностните лица, срещу които прокуратурата не може да продължи да работи, тъй като е изтекла давността по дадената приватизационна сделка. 

"Някои се припозна, че това едва ли не е срещу него и започна да подхвърля името на Цветелина Бориславова. Премиерът призова да проверят всички.

"Аз не съм монах, през живота ми съм имал жени. Не съм светец в това отношение", обясни Борисов. Той подчерта, че се притеснява за някои свои съученички, за които се знае, че е бил близък с тях. "Сега не ги знам къде са, но се притеснявам", обясни Борисов.  

"Искаме там, където следприватизационният контрол е спрял или не е извършен, ако има някъде сделки, където е трябвало да се изплащат още пари, но не са изплатени по една или друга проява на длъжностно лице - да се повдигне обвинение и да си носи отговорност", допълни още министър-председателят, цитиран от Нова тв. 
Коментари: 0