Turkish Airlines стартира полети до Маракеш

Дестинацията е изключително популярна сред туристите заради уникалната комбинация от исторически сгради, значими храмове и цветни градини

Turkish Airlines стартира полети до Маракеш

Снимка: Pixabay

1332 ~ 1 мин. четене
Turkish Airlines стартира нови полети до Маракеш. Това е 308-та дестинация, до която авиокомпанията лети. Директните полети от Истанбул до древния град се изпълняват 5 пъти седмично.

Като първа столица на Мароко, чието име буквално означава „Божия земя“ на берберски, улиците на Маракеш са средище на историческо наследство от редица различни култури.

Дестинацията е изключително популярна сред туристите заради уникалната комбинация от исторически сгради, значими храмове и цветни градини – и всичко това в подножието на величествената планина Атлас.

„Щастливи сме, че даваме възможност на нашите пътници да посетят „розовия град“, възползвайки се от несравнимото преживяване и услуги, които предлагаме. Познат още като „розовият град“, заради цвета на почвата там, Маракеш събира разнообразието на Северна Африка в себе си", коментира на специална откриваща церемония г-н Ахмет Олмущур, главен маркетинг директор на Turkish Airlines.
Коментари: 0