Уикенд с „Вселената на Стивън Хокинг“ по Discovery

Медията ще почете паметта на астрофизика-визионер с документална поредица за научните му открития

Уикенд с „Вселената на Стивън Хокинг“ по Discovery
Този уикенд Discovery Channel ще отправи поглед към астрофизика-визионер, който завинаги ще остане в историята на науката като един от най-великите откриватели. Медията ще почете имения учен Стивън Хокинг, който вчера почина на 76 години. 

Документалната поредица ще пренесе въображението на зрителите отвъд границите на познатата ни Вселена и ще припомни как великият астрофизик изследва блясъка и величието на звездите и планетите, галактиките и суперновите, които оформят и населяват космоса. Какво е било началото на нашата Вселена? Може ли да бъде открит живот на друга планета? Дали галактиката ни има продължителност на живота? И дали е възможно пътуването във времето? Discovery Channel представя прочита на Стивън Хокинг върху тези мистерии във „Веселената на Стивън Хокинг“, на 17-и март от 21:00 ч. и на 18-и март от 18:00 ч.Мистериите около възможността за пътуване във времето и животът извън нашата планета са обект на изследване и до ден днешен. Дали Хокинг успява да докаже, че двете теории не са съвсем невъзможни? Поредицата на Discovery представя редица научни факти, както и невероятни кадри от НАСА, които поставят множество въпроси към съвременната астрофизика.

„Вселената на Стивън Хокинг“ ще припомни великите открития на изследователя и ще ни пренесе отвъд познатата Вселена на 17-и и 18-и март.
Коментари: 0