Уважаваме различията и това ни прави уникални

Инфосистемс Интернешънъл

Уважаваме различията  и това ни прави уникални

КОМПАНИЯТА

Инфосистемс Интернешънъл ЕАД е бързоразвиваща се IT компания със седалище в гр. София, България. Компанията е част от пазара на информационни технологии повече от 12 години и е един от най-големите системни интегратори в страната.

Компанията е специализирана в дизайн, бизнес анализ, разработка, внедряване и поддръжка на информационни системи, използвайки опита и последните тенденции и стандарти в сферата на технологиите.

Основните сфери на дейност са обществен и градски транспорт, системи за моделиране и симулация на потоци  на летища и във въздушното пространство, управление на паркинги, държавна, общинска и частна администрация и други. 

Предлагаме най-новите технологии и определяме стандартите в създаването на интелигентна градска среда, като по този начин подобряваме живота на милиони градски жители всеки ден.

 Сертифицирани сме по ISO9001, ISO27001, ISO 20000, ISO 14001.

ЕКИПЪТ

През годините успяхме да привлечем в екипа си едни от най-добрите специалисти в областта, като в момента компанията има над 40 служители.

• Екип от мениджъри на проекти и координатори. Използваме PMI, както и гъвкави методологии за водене на проекти като Agile и Scrum. 

• IT екип, включително разработчици, тестери, системни администратори и системни архитекти. Използваме най-модерните технологии на пазара.

• HW специалисти, както и денонощно дежурни екипи.

НАЧАЛОТО

Историята на Инфосистемс Интернешънъл ЕАД е пример за симбиоза между една добра идея и много искрен ентусиазъм. Компанията стартира през 2007 година само с трима служители и офис под наем, като през тези дванадесет години успява да се превърне в лидер на пазара за информационни технологии и да създаде богата мрежа от доволни клиенти.

ВДЪХНОВЕНИЕТО

• Да творим бъдеще е вдъхновяващо за нас.

• Нямаме рамка, тук можем да творим и добрите идеи се насърчават.

• Енергията на младите и можещи хора с широк мироглед. Когато тази енергия се впрегне да работи в правилната посока, се случват чудеса.

БЪДЕЩЕТО

• Мотивирани членове на екипа

• Стабилни и иновативни партньори

• Успешни проекти

• Доволни клиенти

Личната история на Калоян Крумов


„Имах много други планове, преди да стартирам този проект, но тази идея ме привлече много силно. Привлече ме силата да можеш да променяш бъдещето, да създаваш решения за умни градове, да променяш живота на хората и да ги правиш щастливи.

Екипът ни е невероятен и това, което го прави толкова силен, е личното отношение. Ние сме различни и всеки един от нас е уникален. Тук уважаваме различията. Ценното е, че провокираме силните страни на всеки един от екипа. От друга страна, винаги можем да разчитаме на рамо и помощ там, където не се чувстваме уверени. Наемаме квалифицирани хора, не за да им казваме какво да правят. Ние също можем да слушаме. Те имат какво да ни дадат като идеи и възможности и това е много ценно за нас.“

Коментари: 0