Vivacom подарява Fifa 17 при покупка на Playstation 4

Вижте условията, при които промоцията важи

Vivacom подарява Fifa 17 при покупка на Playstation 4

VIVACOM ще зарадва своите потребители с подарък - новата игра за Playstation - FIFA 17, броени дни след официалното й пускане на пазара. 

От промоцията могат да се възползват всички абонати на телекома, които сключат договор за телевизия и интернет и вземат в комбинация с него си купят култовата конзола PlayStation 4 Slim 1TB (CUH-2000 серия).

Тя може да бъде закупена на цена от 24.90 лв. на месец за 24 месеца или 549, 90 лв. в брой. Наред с последната футболна игра, клиентите ще получат като подарък и 90-дневен абонамент за PS Plus.

PlayStation 4 Slim 1TB (CUH-2000 серия) идва с подобрена вътрешна архитектура и елегантен дизайн, като поддържа High Dynamic Range визуална технология. За максимално удобство на всички геймъри, конзолата е още по-тънка и лека, подрежда игри и приложения, чрез нов интуитивен интерфейс и дава възможност за съхраняване на игри, приложения, снимки и видеоклипове. 

Тя поддържа HDR визуална технология (High Dynamic Range), която позволява възпроизвеждане на светлосенки и огромна палитра от цветове, а постигнатите изображения са с невероятна реалистичност и неподправеност.

Повече информация за продуктите и услугите на телекома може да бъде намерена на www.vivacom.bg.

Коментари: 0