ВМЗ-Сопот с нови договори за 100 млн. лв. до края 2015 г.

Новият директор има амбициозен план за развитието на завода

ВМЗ-Сопот с нови договори за 100 млн. лв. до края 2015 г.
3725 ~ 1 мин. четене
Автор: Илия Лазаров

Новият изпълнителен директор на ВМЗ-Сопот инж. Иван Гецов смята, че предприятието има ресурси „върне към най-успешните си години”. Приоритет в работата му ще бъдат ритмичното изпълнение на настоящите договори и осигуряването на нови поръчки. Според Гецов до края на годината предстои да бъдат подписани нови договори на стойност минимум 100 млн. лв., съобщават от пресцентъра на предприятието.

Приоритетно ще се търсят и варианти за модернизация на производството, което ще позволи на предприятието да използва максимално пазарните възможности.  

Новият директор обещава под негово ръководство водещи в управлението на предприятието да бъдат пълната прозрачност и постигане на консенсус на база широко обсъждане на всяко действие. Гецов се е срещнал с директорите по звена и представители на КНСБ и КТ Подкрепа.

На срещата е представена новата управленска структура на завода, според която управленският състав включва заместници на изпълнителния директор. По производствените въпроси ще отговаря Димилян Леонов, а инж. Христо Трифонов е търговският директор. Досегашният зам.-директор по финансово-икономическите въпроси Румен Рачев запазва поста си, а Иванка Вълева ще заеме позицията на заместник по развитие на човешките ресурси. Директорът по административните въпроси Цонко Киров също запазва мястото си.

Подкрепи Economic.bg