Водеща адвокатска кантора

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ предлага бутиково правно обслужване в над 60 юрисдикции и в над 100 мегаполиса по света

Водеща адвокатска кантора
3089 ~ 1 мин. четене
Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” се нарежда сред лидерите в своя бранш. За повече от десет години от съществуването си кантората е успяла да се отличи на пазара на правни услуги в България и региона на Югоизточна Европа с високопрофилни клиенти, общественозначими проекти и социална ангажираност.

Предлагайки високо ниво на професионализъм, гъвкавост и широкообхватни правни консултации, Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” предоставя на своите клиенти спокойствие и сигурност. Адвокатската кантора е носител на множество колективни награди, а нейни служители също са отличавани за своите лични постижения от авторитетни международни правни директории и журнали като IFLR 1000, Legal 500, Chambers and Partners. Посредством своите партньори от Pontes и Lexwork International Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” може да предложи на своите клиенти бутиково правно обслужване в над 60 юрисдикции в над 100 мегаполиса по света.

Заради международния си опит и авторитет в края на 2015 г. кантората беше поканена и стана член на международния отдел към Английското правно общество. През 2016 г. Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” беше отличено с наградата “Най-добра адвокатска кантора в България” на годишните награди за правосъдие.
Подкрепи Economic.bg