Wizz Air възстановява полетите от София до Тел Авив

Wizz Air възстановява полетите от София до Тел Авив

Снимка: Wizz Air

Нискотарифният авиопревозвач Wizz Air възобновява един от най-популярните си маршрути - от София до Тел Авив. Билетите са вече в продажба и всички желаещи могат да направят резервация на сайта на компанията или през мобилното приложение на цени от 77.99 лева.

Wizz Air напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът трябва да е с ръкавици.

„Щастливи сме да рестартираме един от най-популярните маршрути в българската ни мрежа София-Тел Авив. Въпреки че пътуванията в момента са ограничени от националните и международни разпоредби, за Wizz Air България е ключов пазар и екипът ни е посветен на развитието на местната ни мрежа, като спазваме всички национални здравни мерки. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи за този маршрут и за всички останали от нашата мрежа ще допринесат за възстановяването на туристическия сектор. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-добрите санитарни условия на борда на една от най-зелените флотилии в Европа“, коментира Андраш Радо, старши мениджър Корпоративни комуникации на Wizz Air.

Коментари: 0