За колко ще се продава у нас бюджетният iPhone XR

Мобилните оператори обявиха цените, от днес могат да се правят предварителни заявки

За колко ще се продава у нас бюджетният iPhone XR

Два мобилни оператора - А1 и Теленор, обявиха цените, на които ще се продава у нас актуалният модел на бюджетния телефон на Apple iPhone XR. Предварителни заявки могат да се правят и в двата телекома от днес, 19 октомври, а продажбите започват от 26 октомври.

Клиентите на А1 могат да заявят устройството на цени от 1 199.99 лева в брой или 54.99 лева на изплащане с абонаментни планове A1 ONE Unlimited 5XL.
Моделът ще бъде наличен за покупка в магазините и на сайта на телекома от 26 октомври.
Цената в брой от Теленор започва от 1 159.99 лева с абонаментен план.
Всички тарифни планове, с които апаратът може да се купи от Теленор може да видите в таблицата.

iPhone XR предлага последните иновации от iPhone на по-достъпна цена. Устройството разполага с 6.1-инчов LCD Liquid Retina дисплей с 326 ppi. Моделът има 6 нови цвята и е с рейтинг IP67 за прахо- и водоустойчивост. iPhone XR залага на новия процесор А12 Bionic и използва новата версия на мобилната операционна система iOS. Устройството се предлага във варианти с 64 GB, 128 GB и 256 GB вградена памет. iPhone XR има единична 12-мегапикселова камера с широкоъгълен обектив с оптична стабилизация и достъп до най-новите алгоритми и системи за обработка на кадрите. Предната камера е 7-мегапикселова, с отделна инфрачервена камера и dot проектор за системата Face ID.

Коментари: 0