Започнаха предварителните заявки за Huawei Mate 10 Pro

Потребителите могат да заявят и получат първи топ модела в Мтел Теленор и Vivacom

Започнаха предварителните заявки за Huawei Mate 10 Pro

От днес започват предварителните поръчки за флагман устройството от новата Mate серия - Huawei Mate 10 Pro. Топ моделът от портфолиото на компанията може да бъде заявен между 20-30 ноември в търговската мрежа на трите мобилни оператора Мтел, Теленор и Vivacom. 

Условията за предварителна заявка и избор на подходящ вариант са налични на специални посветени на Mate 10 Pro страници на уеб сайтовете на операторите. Потребителите, направили своите заявки в обявения срок, ще се сдобият първи с изключителниото устройство в периода 1-3 декември. То ще се предлага в два цвята: графитено черно или мока.

„Щастливи сме да обявим старта на предварителните продажби на Mate 10 Pro в България. Най-впечатляващият Huawei смартфон от висок клас докосва потребителите с непознати до този момент софтуерни и хардуерни иновации, които поставят началото на една нова ера в мобилните технологии.“ - споделя Георги Колев, търговски директор „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.

Huawei Mate 10 Pro – познат вече като интелигентният телефон, а не просто смартфон - е революционно за глобалния пазар, базирано на изкуствен интелект устройство, което комбинира иновативен хардуер, чипсет Kirin 970 и EMUI 8.0, продължавайки традицията на най-високата серия Mate за устройства с изключителна производителност, дълъг живот на батерията, и нова Leica Dual Camera технология.

Благодарение на новия процесор Kirin 970 с базирана на изкуствен интелект архитектура, Mate 10 Pro притежава чувствително по-висока скорост на работа и осигурява по-персонализирано изживяване за потребителите. С най-новия FullView Display на Huawei, телефонът пристига с 6-инчов 18:9 OLED дисплей с отлично съотношение на екрана към тялото на телефона, и HDR10 възпроизвеждане на видео с висок динамичен контраст.

3G Glass корпус с красива и симетрична за четирите страни извивка за ергономичен захват, е външният израз на неговото  премиум качество. Силно отразяваща светлината лента на гърба му поставя акцент върху новата двойна камера, разработена отново съвместно с Leica. Тя комбинира 12-мегапикселов цветен и 20-мегапикселов монохромен сензор, оптична стабилизация на картината (OIS), двойка обективи с широка бленда f/1.6, и използване на изкуствен интелект при „боке“ ефекта и цифровото приближение.

HUAWEI Mate 10 Pro има 4000 mAh батерия с висока плътност и интелигентна система за управление на разхода, която разбира поведението на потребителя и преразпределя ресурсите така, че да удължи максимално времето за автономна работа. HUAWEI SuperCharge технологията за бързо зареждане е първата в света, получила сертификат TÜV Fast-Charge Safety, който гарантира пълна безопасост на целия процес.

Специално разработената страница във връзка с предварителните поръчки на Huawei Mate 10 Pro дава 10 причини на потребителите да бъдат сред първите, които ще се докоснат до изключителното изживяване с новия флагшип на компанията.

Коментари: 0