„Застрахователно дружество Евроинс” АД - 20 години заедно

Марката Евроинс присъства активно в 10 европейски държави

„Застрахователно дружество Евроинс” АД - 20 години заедно
1108 ~ 2 мин. четене
“ЗД Евроинс” АД  вече 20 години активно присъства на българския застрахователен пазар. Компанията е част от “Евроинс Иншурънс Груп” АД - една от най-големите независими застрахователни групи, оперираща в Централна и Източна Европа. Групата има над 2 млн. клиенти, 1600 служители  и годишни приходи над 400 млн. евро.

Търговският модел на “ЗД Евроинс” АД е насочен към предлагане на пакетни застрахователни продукти, покриващи широк спектър от рискове и осигуряващи комплексно застрахователно обслужване на клиентите. Корпоративната социална отговорност на “ЗД Евроинс” АД е част от бизнес стратегията на застрахователното дружество. Тя обхваща политики спрямо околната среда, спорта, образованието и изкуството на регионално и национално ниво.

“ЗД Евроинс” АД е първата компания, предлагаща киберзастраховка на българския застрахователен пазар от 2014 г.

ОТЛИЧИЯ

“ЗД Евроинс” АД  печели редица награди през годините като едни от най-значимите са както следва:

✓ Награда в конкурса “Застрахователи на обществото 2017”, организиран от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери,  с  каузата си за осигуряване на средства за летен рехабилитационен морски лагер за сирачета с тежки физически увреждания от Център за настаняване от семеен тип, гр.Велико Търново.

✓ Награда  за “Най-динамично развиващо се застрахователно дружество” за 2013 г. на традиционните награди “Най-добър застраховател на годината”, организиран от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски”  и  Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

✓ Награда за “Дружество с най-добро корпоративно управление” от Асоциацията на инвеститорите през 2007 г.

✓ “ЗД Евроинс” АД  е обявено за Застраховател на годината на традиционна церемония "Автомобил на годината“ през 2008 г.

Марката Евроинс присъства активно в 10 европейски държави.

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.

Подкрепи Economic.bg