Заводът на Yazaki у нас търси 200 работници

Компанията произвежда автомобилни кабелни инсталации

Заводът на Yazaki у нас търси 200 работници

Нови 200 вакантни работни места обяви японската компания Yazaki, която ще произвежда автомобилни кабелни инсталации в бъдещия си завод край Димитровград.

Считано от 15 юли, всеки вторник и петък от 8,30 до 17 ч. в зала „Гросето“ ще се провежда интервю с желаещи да започнат работа в прототипния завод на Yazaki в Стара Загора. Това е залата, в която общинските съветници провеждат заседанията си, предаде Kmeta.bg.

Първото събеседване беше проведено вчера в Бюрото по труда в Димитровград. Компанията вече набира оператори. Одобрените кандидати ще имат осигурен безплатен транспорт, столово хранене, работно облекло и други социални придобивки, казаха служители на Yazaki от отдел „Човешки ресурси”.

Представител на същия отдел на фирмата ще прави интервюта с кандидатите за работа във фирмата на място. Желаещите да работят в завода ще получат допълнителна информация на тел. +359 46 901 445 и +359 884 994 130, както и на e- mail: nedelina.apostolova@yazaki-europe.com 

Не е необходимо кандидатите да имат регистрация в Бюрото по труда, уточниха от Yazaki. Постъпилите молби ще бъдат разгледани, а от фирмата ще се свържат с всеки, одобрен за работа. Новият завод на Yazaki ще се намира в землището на село Крепост.

До края на този месец се очаква да бъде направена и първата копка. До една година по- късно следва да бъдат пуснати в експлоатация основните производствени мощности. Когато започнат да функционират на пълен капацитет, те ще дават препитание на поне 3000 души.

Коментари: 0