Жилищен парк Royal Garden в Пловдив с Ден на отворени врати в събота

Предвидени са специални предложения за покупка на жилище в същия ден

Жилищен парк Royal Garden в Пловдив с Ден на отворени врати в събота
1972 ~ 1 мин. четене

Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden ще се проведе в събота, 16 февруари 2019 г., от 11:00 до 15:00 часа. Събитието ще се проведе в търговския офис, разположен в непосредствена близост до жилищния парк, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим, гр. Пловдив.

Инициативата е по повод месеца на любовта и ще даде възможност на всички, влюбени в избраното жилище, да се възползват от преференциални условия в рамките на този ден. В допълнение клиентите ще могат да направят оглед на свободните за продажба жилища, да се запознаят с всички компоненти, свързани с довършителните работи по строителството, и ако решат да се сдобият с мечтания дом - да се възползват от гъвкави условия на плащане.

Royal Garden разполага с просторни апартаменти с удобни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени, със светла височина 2,85м и са подходящи за разнообразни интериорни решения.

Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, зелени площи, детската площадка, подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Royal Garden се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и култура“, който разполага с  новоизградена инфраструктура и паркови зони. В съседство с жилищния парк е разположен Mall Plovdiv, а Гребната база и модерни спортни съоръжения са само на 10 минути пешеходно разстояние. Удобство добавят и разположените в близост хипермаркети, детски градини и училища, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнообразни ресторанти.

Подкрепи Economic.bg