Българинът вече разкодира финансите си

Експо „Моите пари“ 2018 запозна посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар

12:20 31.10.2018

За втора поредна година Експо „Моите пари“, посветено на личните финанси, даде възможност на посетителите да се запознаят отблизо с теми, свързани с инвестициите, застраховането, жилищното кредитиране, криптовалутите и много други. Събитието се проведе на 27 и 28 октомври в София. 

И тази година щандът на Централния депозитар бе сред най-посещаваните на изложението – стотици хора успяха да получат ценна информация за закупените от тях бонове.

Сред темите на лекциите, които можеха да се посетят на изложението, бяха "Как да изготвим и следваме личен финансов план", "В какво да инвестираме спрямо рисковия си профил", "Пасивно или активно инвестиране" и други. 

Организаторите запознаха посетителите с новите тенденции и най-важните продукти на финансовия пазар по достъпен и ясен начин и всички гости на експото проявиха интерес както към предоставените им от партниращите на събитието организации съвети, така и към панелните дискусии, в рамките на които бяха засегнати въпроси, надхвърлящи първоначално поставените рамки.

„Считам, че трябва да има повече такива мероприятия от гледна точка образованието на хората и повишаване на тяхната финансова грамотност, за да могат да ползват пълноценно всички финансови продукти на пазара“ – сподели Васил Големански, заместник-председател на Съвета на директорите на Българска фондова борса.

За тези, които нямаха възможността да присъстват лично на експото, на разположение са видео записи от всички лекции (на Facebook страницата на MoitePari.bg), както и още полезна информация на сайта expo.moitepari.bg


Economic.bg е медиен партньор на събитието!
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: финанси | лични финанси | събитие | лекции | Експо Моите пари

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини