Къде няма да има вода в София на 28 септември

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа

19:32 27.09.2018
Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Порто Лагос", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Порто Лагос", ул. „Орфано", ул.Адриана Будевска", ул. „Никола Славков" №37

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Адриана Будевска " №4

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на ул. „Иван Вазов" Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Иван Вазов" от бул. „Васил Левски" до ул." Цар Иван Шишман" ул. „Цар Иван Шишман" от ул. „Славянска" до ул. „Ген. Гурко"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Вазов " ъгъла с ул. „Цар Иван Шишман".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Софроний Врачански", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Софроний Врачански" от ул. „Пиротска" до ул. „Цар Симеон"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софроний Врачански " ъгъла с ул. „Пиротска".

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 12, с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
с. Долни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на до бл. 23, жк. „Дружба" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в:
Бл. 23, вх. А, вх. Б, вх. В

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бл. 23 вх. Б.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Железопътна", с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Железопътна", ул. „Войнешки път", ул. „Македонска"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна" ъгъла с ул. „Войнешки път".Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | вода | столица | спиране на водата

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини