Новите iPhone модели идват в България още през септември

А1 и Telenor обявиха кога пускат iPhone XS и iPhone XS Max в мрежите си

Снимка: БТА
Българските фенове на Apple ще имат възможност да се сдобият с най-новите модели iPhone – XS и XS Max, още през месец септември. Ден след официалния дебют на устройствата два от българските телекомa – А1 и Telenor, обявиха датите, на които ще ги пуснат на пазара. 

И двата оператора ще стартират продажбите им на 28 септември, а предварителните заявки за покупка ще бъдат възможни от 21 септември.

А1 и Telenor ще предложат на потребителите си и по-евтиния iPhone XR. Предварителните заявки и към двата телекома стартират на 19 октомври. Telenor не посочва кога устройството ще бъде пуснато официално в продажба, докато А1 обяви, че телефонът ще е в мрежата ѝ от 26 октомври.

Що се отнася до Vivacom, от там обясниха пред Economic.bg, че компанията ще „предприеме необходимите действия, за да може да предложи на своите клиенти най-новите модели от портфолиото на Apple “. Операторът не уточнява нито конкретна дата, нито цена. 

За цени досега нито една от компаниите не е подала официална информация. Иначе вчера стана ясно, че в САЩ стартовата цена на iPhone XS ще е 999 долара, на iPhone XS Max – 1099 долара, а на бюджетния iPhone XR – 749 долара. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: apple | Telenor | A1 | iPhone Xs | iPhone Xs Max | iPhone XR | продажба в България

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини