Ангел Джамбазки: Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания

Непочтено бе поведението на „Атака“ по време на изборите, посочи Джамбазки

08:33 27.05.2019
Върху нас беше съсредоточена изключително кафява кампания по време на изборите от поне четири политически формации. Едни от нашите партньори се държаха изключително непочтено. Става въпрос за партия „Атака“. Това заяви депутатът и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки пред NOVA като посочи, че поведението на „Атака“ е било непочтено по време на изборите.

„Тяхната телевизия от сутрин до вечер се занимаваше дали имам циганска фамилия, дали имам тризонет или седемзонет. Тези хора се занимаваха с гадости и резултатът е видим“, смята евродепутатът. По негови думи засегнатите, включително той, ще си търсят правата в съда. „Тези хора ще имат прави да си докажат твърденията, ако не – ще бъдат осъдени“, посочи той. Подкрепата за ВМРО към 8 ч. тази сутрин е 8.1%.

Относно това, дали ВМРО ще се яви на местните избори в коалиция, той заяви, че все още няма конкретно решение. „Не можем да използваме резултатите от изборите, за да кажем, че ние сме по-добри“, обясни Джамбазки. „Валери Симеонов се държа почтено по време на кампанията“, допълни той.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: атака | избори | ВМРО | Валери Симеонов | Ангел Джамбазки | евровот

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини