БДЖ организира пътуване с "Баба Меца" и на 19 май

Цената на билета за пътуване с парния локомотив в двете посоки е 17,50 лв.

20:59 13.05.2019

„БДЖ-Пътнически превози” ще осигури още едно ретро пътуване с парния локомотив Баба Меца по маршрута София - Банкя - София и в неделя (19-и май), съобщиха от компанията. Атракционният влак ще замине от Централна гара София в 09:00 ч. В обратното направление композицията ще потегли от гара Банкя в 14:30 ч.

Продажбата на билети и резервацията на запазени места за пътуване с атракционните влакове ще започне от утре (14 май). Цената на билета за пътуване с парния локомотив в двете посоки е 17,50 лв. Децата до 7-годишна възраст ще пътуват безплатно без да ползват отделно седящо място. Възрастта на децата ще се удостоверява с акт за раждане или копие от него при закупуване на билети. 

По време на престоя си в курортното градче всички посетители ще могат да се насладят на първия национален фестивал на уличните артисти. Целта на проекта е представянето и развитието на уличната сцена в рамките на четири основни направления - музика, театър, циркови изкуства и изобразително изкуство.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: БДЖ | цени | билети | Баба Меца | Банкя | 19 май

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини