BILLA отвори в още един софийски мол

Веригата вече има супермаркети в 7 столични мола

13:40 20.06.2019

BILLA България отвори 127-ия си супермаркет в един от най-атрактивните столични молове – The Mall. Обектът е 51-ият за веригата в София.

Супермаркетът се намира на ниво -2 – най-новия търговски етаж в The Mall. Припомняме, че търговският център обнови изцяло този етаж и от вчера там започна отварянето на новите търговски обекти.


Откриването на обновения етаж е съпътствано от редица събития и изненади за посетителите. Магазинът на BILLA се простира на площ от 1911 кв. м., което го прави най-големия обект от веригата до момента. 


„Освен лидер по брой магазини в страната, BILLA е и лидер по брой магазини в големи търговски центрове в София. Супермаркетът в The Mall e ключова инвестиция за нашата компания. Това е най-големият ни обект досега, който се отличава с модерен интериор, изключително богат асортимент и силен акцент върху свежите отдели. Силно се надявам, че супермаркетът в The Mall ще се превърне в любимото място за пазаруване на клиентите на мола и работещите в и около него“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.


Търговската верига вече присъства в 7 мола в София. Освен в The Mall, BILLA има магазини и в Paradise Center, Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: магазин | мол | The Mall | Billa България | супермакет