БНР вдига заплатите с 25% от догодина

Генералният директор на радиото твърди, че прекъсването на програмата в петък е по технически причини

Снимка: БНР
14:45 16.09.2019
Управителният съвет на БНР прие през следващата година средствата за заплати на всички работещи в радиото да бъдат увеличени с 25%. Решението е взето на последното заседание, в края на миналата седмица. Тогава е бил обсъждан бюджетът на медията за 2020 г.

За разлика от планирането в предходните години, акцентът няма да бъдат капиталовите разходи за ремонти. Те ще останат в същия размер, съобщава радиото.

Генералният директор на БНР Светослав Костов е обявил пред общото събрание на радиото, че никой не е спирал програмата и че има докладна от директор на дирекция "Техника" Пламен Костов за профилактика, информира още БНР.

„Никой не е спрял програмата. Има докладна от директора на дирекция "Техника" от преди няколко дни заради проблемите, абсолютно решението на господин Пламен Костов за вид профилактика беше подкрепено от мен“, казал Костов.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: БНР | национално радио | заплати на журналисти

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини