БНТ спря „Стани богат“ и „Спортисимо“

Двете предавания няма да са част от новата програмна схема на телевизията

Снимка: БНТ
15:12 12.08.2019
Снимането на предаването „Стани богат“ е прекратено и след излъчването на създадените досега епизоди то ще бъде свалено от ефир. Това съобщават от националната телевизия във връзка с многобройните запитвания за промени в програмната схема на БНТ от началото на предстоящия телевизионен сезон.

Воденото от актьора Михаил Билалов шоу за знания стартира по време на управлението на Константин Каменаров и когато Емил Кошлуков беше програмен директор на БНТ1 - каналът, по който се излъчва предаването. При представянето на концепцията си пред СЕМ Кошлуков заяви, че то е твърде скъпо и БНТ не може да си го позволи въпреки високия му рейтинг. Според Сашо Диков, който също участва в състезанието за генерален директор на БНТ, една серия на „Стани богат“ струва 22 хил. лв.

Кошлуков спира и друго предаване от схемата, което със сигурност не може да се похвали с рейтинг, а самата му поява на екран предизвика много критики – „Спортисимо“. То се прекратява веднага и няма да има повече излъчвания.

 „Бързо, лесно, вкусно“ на Ути Бъчваров ще продължи излъчванията си при намалена наполовина цена за реализация на 1 брой от предаването. Отново по информация на Диков досега за него е плащано 8500 лева на предаване.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: БНТ | програмна схема | Стани богат | Спортисимо

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини