Боровец и Банско закриха зимния сезон

Над 1 млн. туристи са регистрирани в Пирин през 2018 г.

Снимка: Banskoski
17:27 08.04.2019

Боровец и Банско зариха зимен сезон 2018/2019. Сезонът на зимните спортове беше закрит в Боровец вчера, 7 април с много добро настроение, музика и интересно събитие, пишат в сайта на курорта. За първи път планинският курорт организира събитието „Предай приключението“, в което участие взеха едновременно скиори и колоездачи. Така скиорите завършиха успешния зимен сезон и символично предадоха щафетата за приключения в планината на "байкърите".

Изпратихме един чудесен зимен сезон 2018/2019 – имаше сняг, имаше чудесно време и се случиха хубави неща в Пирин планина и около нея, пишат от Банско.

1 060 793 туристи са регистрирани в Пирин през 2018 година, става ясно от годишния отчет за изпълнението на плана за управлението на Националния парк, добавят от Банско ски.

Сезонът на Пампорово не е официално закрит, но съоръженията не работят и няма добри условия за любителите на зимните спортове.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Банско | закриване | Боровец | зимен сезон

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ