Къде няма да има вода в София на 12 август 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта

17:28 11.08.2019
На 12 август 2019 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Авицена", кв. „Яворов", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Авицена" от бул. „Цариградско шосе" до ул. „Цар Иван Асен II";
ул.  „Модест Мусоргски" от ул. „Николай Гогол" до ул. „Светослав Тертер";
бул. „Цариградско шосе"  от ул. „Николай Гогол" до ул. „Николай Ракитин".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Модест Мусоргски" ъгъла с ул. „Авицена".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

-Във връзка с демонтаж на пожарен хидрант на ул. „Илия Кушев", жк. „Илинден", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Илия Кушев" от ул. „Чавдарица" до ул. „Дебелец";
ул. „Вита" от ул. „Цар Симеон" до ул. „Илия Кушев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Кушев" ъгъла с ул. „Чавдарица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини