Марешки обсмисля свое предаване „Шоуто на Веско“

Междувременно партия „Воля“ върна надвзетите 655 983 лв.

17:11 06.07.2019
Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на „Воля“ Веселин Марешки заяви пред БНТ, че обмисля да прави телевизионно предаване като се колебае дали да го кръсти „Шоуто не Веско“ или „Шоуто на Марешки“. Той уточни, че има интерес към времето между 22.30 и 23.30 ч., в което до 31 юли по bTV върви „Шоуто на Слави“. 

„Интересен ми е медийният бизнес и ако успея да намеря добър екип, бих се захванал с всяко предизвикателство“, подчерта Марешки.  Той допълни, че „някои ще влизат в политиката, други пък ще влезем в шоубизнеса“.

Междувременно от формацията на Марешки „Воля“ обявиха, че са върнали надвзетата субсидия за партията в размер на 655 938 лв. Преводът е бил направен вчера.  Марешки заяви, че след като политическата класа се е захванала със субсидиите е редно да се помисли и за първия въпрос в референдума – мажоритарните избори.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Веселин Марешки | избори | предаване | Воля | Шоуто на Слави

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини