От 24 септември платеното съдържание на YouTube става безплатно

Въпреки това абонатите на YouTube Premium няма да бъдат ощетени

17:45 17.08.2019
По-рано тази година YouTube обеща да направи своите оригинални предавания, които са достъпни само при заплащане, достъпни за всички. Най-после дойде моментът компанията да удържи на думата си и да направи всички свои оригинални сериали, филми и предавания на живо достъпни безплатно, пише Engadget.

От 24 септември въпросното премиум съдържание ще може да се гледа свободно, но към него ще има реклами. Абонатите, които плащат за достъп до YouTube Premium, няма да бъдат ощетени от промяната, тъй като те няма да виждат реклами, а освен това ще получават незабавен достъп до всички епизоди от новите сезони на платените предавания. Също така те ще могат да гледат режисьорските версии на различните филми и сериали, както и бонус сцени, когато има.

Потребителите, които не плащат, ще трябва да изчакват новите сезони на различните серии да станат достъпни за широката публика. Все пак това не е толкова лош компромис, като се има предвид, че платеният абонамент за YouTube струва 12 долара на месец.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Youtube | филми | платено съдържание | сериали | YouTube Premium | Ютуб

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини