Cargotec увеличава екипа си в България

Регионалният хъб на Cargotec в Охайо също се управлява от българския екип

Снимка: Cargotec
17:50 18.12.2019

Плановете за българския офис на финландската компания за техника за обработка на товари Cargotec Business Services включват увеличение на екипа, разкри новоназначеният директор Миклос Шмит. Освен това в българския офис ще бъде разширено портфолиото от обслужвани държави отчасти благодарение на предстоящото откриване на новия хъб в Сингапур - ключова локация за услугите на компанията в Азиатско-тихоокеанския регион.

Българският офис на компанията е сред тези, които разработват процеси и решения за вътрешни бизнес услуги от ново поколение. Специалистите у нас развиват услуги в сферата на финансите, човешките ресурси и непрякото снабдяване и доставки.

Създадена през август 2017 г., Cargotec Business Services (CBS) бързо се разраства както по отношение на броя на заетите служители (в момента екипът е от около 340 души), така и по отношение на държавите, на които се предоставят услуги (в момента те са 17, но в близките месеци се очаква присъединяването на нови).

Регионалният хъб на Cargotec Business Services в Перисбърг, Охайо, САЩ, който работи от януари от 2019 г., също се управлява от българския екип.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Cargotec | обработка на товари

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини