Калин Вельов става депутат от ГЕРБ

Той заменя подалата оставка Джема Грозданова

13:00 16.07.2020
Музикантът Калин Вельов става депутат от ГЕРБ, научи Kmeta.bg от самия него. Артистът влиза в редиците на парламентарната група на мястото на подалата оставка Джема Грозданова. 

Джема Грозданова беше председател на комисията по външна политика в Народното събрание. Парламентът вече гласува оставката ѝ. Тя се счита за блика на бившия втори в ГЕРБ, Цветан Цветанов, който наскоро обяви сформирането на собствена партия. Ходът на Грозданова е намек за разделение в редиците на партията в момент, когато управлението е поставено на карта. 

„Комбинацията от възпитание, придобити умения, образование и житейски опит ми дава основание да мисля, че към момента не мога да бъда полезна в сферата на моята дейност. Затова подавам оставка“, мотивира решението си Джема Грозданова в писмото, с което моли да бъде освободена от Народното събрание. 
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: депутат | ГЕРБ | Калин Вельов | Джема Грозданова

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини