Компания търси служител, който да спи на работа срещу заплащане

Фирмата е специализирана в продажбата на матраци и възглавници

Снимка: Pixabay
20:57 13.12.2019

Базираната в индийския град Бенгалуру компания Wakefit търси служител, който да участва в новото ѝ проучване за съня. Фирмата е специализирана в продажбата на матраци и възглавници и се надява, че наетият работник ще ѝ помогне да развие по-добре творческите си продукти и решения за подобряване на съня на потребителите.

Предложената работа е доста проста: човек трябва да заспива без проблеми и след като се събуди да анализира съня си за изследователски цели. За това компанията обещава заплащане около 1400 долара на месец.

За работодателите идеалният кандидат има висше образование, независимо от областта, може да спи поне 9 часа, трябва да заспива за 10-20 минути, без да използва хапчета за сън и може да анализира характера на съня си. Освен тези изисквания Wakefit предпочита човек, който не е много активен в социалните мрежи, има знания за медитацията, управлението на стреса и също така е добре запознат с приспивни песни. Служителят също ще трябва да се придържа към доста строги препоръки, включително ограничение в пиенето на кофеинови напитки, както и ограничаването на работата с компютър и пред телевизор.

Предложената работа ще продължава около девет часа на ден в продължение на 100 нощи, включително през почивните дни. Работата може да се извършва от вкъщи като компанията ще осигури специален матрак.

За работата може да се кандидатства на сайта на фирмата.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: работа | Индия | сън | матраци | Wakefit

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини