С инвестиция за 1 млн. лева BILLA влезе в мол в Стара Загора

Само тази година са отворени 8 нови обекта

Снимка: BILLA
12:00 28.10.2019
BILLA България откри магазин в един от най-посещаваните търговски центрове в Стара Загора – Mall Galleria. Новият обект се простира на 755 кв. м. търговска площ и предлага изобилие от над 9000 продукта.

Инвестицията, която е направила компанията в модерния супермаркет, е над 1 млн. лв., а новоназначените служители, които ще работят в него, са 21. Те се присъединяват към над 4500 служители в България, които са част от екипа на веригата.

Концепцията на супермаркета е адаптирана към спецификите на големия търговски център, като клиентите с автомобили ще могат да се възползват от директния достъп от подземното паркинг ниво на мола посредством нови травелатори.

BILLA България присъства вече 19 години на българския пазар, като само тази година отвори 8 нови обекта. С откриването на магазина в Стара Загора общият брой обекти от веригата в България става 130, което затвърждава лидерската позиция на компанията с най-голям брой супермаркети в страната.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: инвестиция | Стара Загора | магазин | мол | Billa България | Billa

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини