Българска компания обявена за най-иновативна в Африка

Тя бе отличена на Mondato Summit Africa Awards 2016

21:35 18.04.2016

Кеш Кредит спечели Mondato Summit Africa Awards 2016 в ожесточена надпревара. В конкуренция с над 30 водещи компании от цял свят българската технологична финансова компания се наложи като най-иновативната в Африка. Кеш Кредит бе отличена с престижната награда заради иновациите, които представя на пазара си в Африка в периода 2015 – 2016 г.

В оспорвания финал българската компания се състезава с BlackBerry Messenger и новата им платформа за мобилни плащания. Кеш Кредит спечели призовото място с иновативния си модел за оценка на кредитния риск, технологията за идентификация, използваща невронни мрежи, и силното си международно присъствие.

Кеш Кредит се развива с бързи темпове чрез партньорства с водещи световни мобилни оператори и телекомуникационни компании, сред които Smart Communications, Max Telecom, Vodafone, Mobiltel, Indosat, Singtel и др. Компанията работи успешно в Европа, Африка и Близкия изток и планира стъпването си на нови пазари.

Mondato Summit Africa Awards се организират от Mondato – консултантска компания, специализирана във финансови технологии. Наградите отличават най-изключителните постижения и висока иновативност на водещи компании в сферата на мобилните технологии и бизнес. Тази година церемонията се проведе в Йоханесбург, Република Южна Африка.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: награда | Африка | министър на здравеопазването | срок кандидатстване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини