Mercedes изкупува стари дизели и дава 4000 лева бонус за нов

Промоцията е валидна до края на годината при изкупуване на употребяван дизелов автомобил с емисионна норма от Евро 1 до Евро 4

Снимка: Pixabay
19:16 26.09.2017
Оторизираният дилър на Mercedes-Benz за България "Силвър Стар" предлага 4000 лева бонус за закупуване на нов дизелов автомобил, ако клиентът върне стар със сертификат Евро 1 до Евро 4 до 31 декември 2017 г.

Кампанията предлага изкупуване на употребявани леки автомобили, независимо от марката и е валидна при покупката на нов лек автомобил Mercedes-Benz Евро 6.

Обраното изкупуване важи за автомобил с емисионен стандарт Евро 1 – Евро 4, регистриран на името на клиента не по-малко от 6 месеца преди датата на сделката. Поръчки се приемат до 31.12.2017. Очакваната доставка и регистрация на закупения нов автомобил става до 31.03.2018 г. 

През 1992 беше приет стандарт за вредни емисии Евро 1, с цел подобряване разхода на вредни емисии и от тогава този стандарт е развиван, за да се намалят вредните емисии и да се подобри качеството на въздуха. Към момента стратегията е еволюирала до стандарт Евро 6, който гарантира, че новите автомобили са по-чисти от всякога.

Ако автомобилът е произведен между 1992 и 2010 година, вероятно отговаря на стандарт Евро 1 до Евро 4 и може да участва в кампанията за обратно изкупуване, допълват от компанията-дилър.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: дизел | коли | изкупуване | Mercedes-Benz

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини