Здравният министър смени ръководството на „Пирогов“

Стоян Миланов е заменен от Асен Балтов на поста изпълнителен директор

Изпълнителният директор на „Пирогов“ Стоян Миланов, както и 3-членният Съвет на директорите е изцяло подменен от служебният министър на здравеопазването Илко Семерджиев. Това бе съобщено официално от университетска многопрофилна болница. В знак на протест Миланов е подал оставка и като национален консултант по спешна медицина. На негово място е назначен проф. д-р Асен Балтов.

Досегашните членове на Съвета на директорите - д-р Константин Желев Димов, д-р Атанас Живков Кацаров и проф. д-р Стоян Георгиев Миланов са сменени, с което се прекратяват техните правомощия.

Със същото решение на министъра на здравеопазването д-р Илко Семерджиев определя нов състав на Съвета на директорите Асен Георгиев Балтов, Емил Рашков Доросиев, Стоян Георгиев Миланов, Людмил Николов Джунков и Илиян Панайотов Кършев. Миланов обаче е отказал да бъде оставен в Съвета.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: ръководство | директор | Пирогов | Илко Семерджиев | Стоян Миланов

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини