Центърът на София отново ще е блокиран заради мач

На места се забраняват престоят и паркирането

Снимка: Economic.bg
12:39 18.04.2018
Футболната среща между ЦСКА-София и Левски, която ще се играе в 18 ч. днес на стадион "Васил Левски", отново ще блокира центъра на София. От МВР съобщиха, че заради събитието ще бъдат затворени няколко големи булеварда в час пик.

Вече са изградени контролно-пропускателни пунктове в района на мача, където ще се извършват щателни проверки на всички посетители на футболния мач.

Миналата седмица дербито създаде проблеми с придвижването на доста столичани. От МВР предупреждават, че в часовия пояс от 16.30 ч. до приключване на мача, са възможни временни затруднения на движението в централната част от столицата.

От Столична община налагат следните ограничения:

Забраняват се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, както следва :

От 20.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща по алеите в непосредствена близост до Националния стадион „Васил Левски“.

От 12.00 до 20.00 часа на 18 април  на моста пред Национален стадион „Весил Левски“ – 49 паркоместа и на ул. „Генерал Гурко“ между ул. „Любен Каравелов“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ -50 паркоместа.

От 17.00 часа на 18 април до приключване на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР ще се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на масовия градски транспорт по:

ул. „Ген.Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“,• Бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“• бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо Яворов“.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | ограничения | център | столица | мач | дерби