$2 млн. за златен iPhone 6

"Фалкон" предлага три модификации - платинен смартфон, от 24-каратово злато и от розово злато

$2 млн. за златен iPhone 6
Автор: Божидара Иванова

Американската компания "Фалкон" създаде луксозна колекция на новия iPhone 6. Тя включва три модификации - платинен смартфон, от 24-каратово злато и от розово злато.

Колекцията е посветена на успеха на китайската компания "Alibaba" и на гърба на всеки един от моделите вместо диамант, има бразилски златен имперски топаз с тегло над 60 карата, предаде БГНЕС.

Само 25 телефона са посветени на китайската компания. Всеки един от моделите струва 2 млн. долара. "Фалкон" ще предлага и други варианти. Почитателите могат да получат iPhone 6 с бял правоъгълен диамант на гърба срещу сумата от 4.25 млн. долара, а срещу повече от 32.5 млн. долара може да се постави син, оранжев или розов скъпоценен диамант.

Междувременно в социалните мрежи се появиха снимки, публикувани от собственици на новия iPhone 6, на които се вижда как телефонът се огъва. Според почитателите на смартфона устройствата са придобили странни форми след съвсем кратко носене в джоба. Защитниците на марката приемат огъването като атракция.

Изпълнителният директор на Apple Тим Кук многократно се опита да обясни, че огъването на смартфона не е дефект, а ефект на мекия дисплей и изработката на тялото е изцяло от алуминий.

Коментари: 0