6D кино отвори врати в Бургас

Освен движение на столовете в салона, посетителите ще могат да усещат топлина, студ, влага, вятър, ходене по сняг, миризми, пускане на мехурчета и всичко останало, което героите във филмите преживяват преживяват

Автор: Божидара Иванова

Любителите на филмите ще могат да се потопят изцяло в света на седмото изкуство чрез уникалното 6D кино, което днес отвори врати в Бургас, съобщи бургаският сайт PoligrafF. Прожекциите в киното днес са безплатни, а опашките пред киното – километрични.

Иновативната технология обединява триизмерността на 3D киното, но дава възможност на зрителите да преживеят случващото се на екрана в много по-пълна степен. Освен движение на столовете в салона, посетителите ще могат да усещат топлина, студ, влага, вятър, ходене по сняг, миризми, пускане на мехурчета и всичко останало, което героите във филмите преживяват преживяват.

Атракцията е разположена в най-новия лайфстайл център "STRAND" в Бургас, който се намира на открито. Освен магазини на световно известни марки, които ще отворят за пръв път у нас, каквато е марката Next например, търговският център разполага със зони за отдих, градини, галерии за класическо и улично изкуство, както и най-различни забавления и атракции за посетителите на мола. Сред забавленията има атрактивно светещо игрище за голф, футболен терен, истинска джунгла за забавление на най-малките посетители и невероятното 6D кино.

Бургас е първият град в България, в който веригата „STRAND” разкрива свой обект. Макар, че центърът отвори врати преди броени часове, той бе посетен от стотици бургазлии и туристи.

Коментари: 0