Агенция „Икономика” ще отразява Майдана от Киев

Очаквайте информация от първа ръка от Киев от понеделник (3 февруари) до петък (7 февруари) всеки ден в сайта Economic.bg

108 ~ 1 мин. четене
Автор: Николай Марченко

Агенция Economic.bg и сп."Икономика" ще отразяват от украинската столица Киев протестите от днес. Специалният пратеник на медията ни ще представи атмосферата на прочулите се из целия свят Майдан "Незалежност" и "Европейский" (площадите "Независимост" и "Европейски"), където от декември насам не спират митингите на проевропейските партии.

Economic.bg ще предостави ексклузивен снимков и видео материал от барикадите на #Maйдана, като по този начин ще направи интерактивна екскурзия из основните "бойни полета" между активистите и спецчастите "Беркут".

Отделно, медиите ни (Еconomic.bg и "Икономика") в партньорство с "Българските държавни железници" ЕАД ще дадат на читателите ни максимум информация за ситуацията по неспокойните граници с Украйна, където службите за сигурност бдят за евентуални провокатори от съседните страни.

Очаквайте информация от първа ръка от Киев от понеделник (3 февруари) до петък (7 февруари) всеки ден в сайта Economic.bg, както и евентуални репортажи, анализи и мнения на местни активисти, експерти и журналисти относно случващото се в украинската столица.

Подкрепи Economic.bg