Анонимен плати 610 хил. за среща с шефа на Аррle

Инициативата на CharityBuzz е с благородна цел

168 ~ 1 мин. четене

Aукционният сайт CharityBuzz проведе търг за „среща на кафе“ с главния изпълнителен директор на Apple Тим Кук. По време на търга имаше общо 86 наддавания като в крайна сметка победител се оказа анонимен потребител на с никнейм „а********s“, който предложи 610 хил. долара,предаде Kaldata.

Инициативата на CharityBuzz е с благородна цел. Платените от анонимния потребител пари ще бъдат дарени на Центъра за справедливост и човешки права Robert F. Kennedy. Срещу тях той ще бъде поканен на кафе от Кук в главния офис на Apple в калифорнийския град Купертино.

На този етап няма информация за това какво би искал да обсъжда победителят в търга с шефа на Apple. Някои от участвалите в наддаването бяха отбелязали, че ако спечелят, ще използват възможността да обърнат вниманието на Кук към техните собствени фирми. Сред тях се срещат всякакъв тип производители – от разработчици на религиозни приложения до компании за Bluetooth аксесоари.

Кафето с Кук е излязло сравнително евтино на „а********s“. В подобен търг миналата година потребител плати 3.45 млн. долара за обяд с милиардера Уорън Бъфет.

Подкрепи Economic.bg