Антистрес с боен чук предлага фирма в САЩ

Клиентите могат да чупят срещу пари каквото пожелаят от техника и мебели

Нов бизнес

Автор: Николай Марченко

Жители на град Бойсе в щата Айдахо ще могат да плащат за сваляне на стрес с боен чук в стая, информира американски сайт KBOI2.

За целта в град с 200 хил. души отвори салон Das Breakroom, в който се предлага да се чупи всичко наоколо с боен чук и други тежки инструменти. Почистването на помещението след всеки такъв „сеанс“ срещу стреса фирмата новатор оставя за себе си.

„Имаме задачата да осигурим място на хората, където ще могат да рушат цялата меблировка за свое удоволствие. Елате и чупете!“, казва собственикът на стартИращия бизнес Том Фаренкопф.

Желаещи да свалят стреса и килограми не липсват. „Имах ужасна седмица, нищо не ми се искаше, само да плача. Аз се разхождах в кръг и се мислих какво да правя, бях се отчаяла! И случайно минах оттук, счупи голям кашон с разни вещи и се почувствах прекрасно“, казва местна гражданка Линдзи Шулц.

Клиентите имат „опция“ да счупят каквото си пожелаят по избор – посуда, прахосмукачка, мебели и дори компютр или офисен принтер. Услугата се предлага на пълнолетни със специална екипировка срещу травми. 

Коментари: 0