"БСП и ДПС ще бягат като Янукович"

Бойко Борисов, лидер на политическа партия ГЕРБ

Цитат на деня:

Снимка: БГНЕС

116 ~ 1 мин. четене

Ще дойде време като Янукович, ще бягат, не от нас, а от гнева на хората, рано или късно". Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Попитан, как ще коментира вчерашната акция в Столична община и Общинска банка, Борисов каза: „Не ми се коментира. Удивително напомня Костинброд по глупост, манипулации, безпардонност, показност. Данчето Фандъкова я познавате - ще избяга или ще напуснат общината... там са само жени зам.-кметове. През това време обраха къщите и имотите на хората в България, цялата полиция пази Кърджали и Столична община. Безпардонно е това, което правят. Неслучайно казах, че от това, което се случва с Цветанов, някои ще си изведат поуки, а те не си изваждат", каза Бойко Борисов. 

Относно напускането на началника на НСО Тодор Коджейков лидерът на ГЕРБ заяви, че оставката е подадена заради натиск.  „Обяснявам си го с натиска, който има върху службата. Това е може би последната служба и в Закона на МВР, която предложиха, искаха да изземат правомощията на президента, и натиска върху тях е бил в тази посока. Какво да каже, освен лични причини”, обясни Борисов.

Подкрепи Economic.bg