Бекъм разпродава колите си

6556 ~ 1 мин. четене

Дейвид Бекъм обяви на търг цялата си колекция от автомобили. Решението е част от плана със съпругата му Виктория да ограничат връзките си с Великобритания и да се съсредоточат върху живота си в САЩ, съобщава БТА, цитирайки в. \"Сън\". Звездата вече продаде в интернет Porsche 911 Turbo,TVR Cerbera и специален Rolls-Royce Phantom.

36-годишният играч на \"Лос Анджелис Галакси\" е решил да разчисти гаража на британското си имение, наречено Бекингамския дворец, тъй като като сега семейството живее основно в САЩ.

Богатата колекция на Дейвид Бекъм включва върхови версии на модели на Bentley, BMW, Range Rover, Lamborghini и др. Очаква се футболистът да се раздели и с трите си мотоциклета Harley Davidson.

 

\"Колекцията на Дейвид е изключителна. Всеки от автомобилите струва малко състояние. Във Великобритания те не се използват и семейство Бекъм са решили, че сега, когато живеят в САЩ, няма смисъл ценните возила да събират прах, а е безсмислено да ги превозват с кораб отвъд океана. Стойността им е над 500 000 лири, но истинската им ценност ще бъде, че са принадлежали на Дейвид Бекъм\", казва източник, близък до звездната фамилия.

Подкрепи Economic.bg